Menu Sluiten

Boerderijen

De gemeente Aalten telt, naast de vier kernen Aalten, Bredevoort, Dinxperlo en De Heurne, zeven buurtschappen. Op deze website worden de boerderijen in de gemeente per kern of buurtschap weergegeven.

Momenteel vermeldt deze website bijna 1000 boerderijen. Een groot aantal daarvan zijn ook al voorzien van de nodige informatie, vele anderen moeten echter nog ‘gevuld’ worden. Daarbij kunnen wij uw hulp goed gebruiken!

Gebruik het menu hierboven voor een overzicht van de (tot nu toe toegevoegde) boerderijen per buurtschap/kern.

De boerderijen waarvan de locatie bekend is, kunt u ook vinden op onderstaande kaart.
Als u op een marker klikt, verschijnt een link waarmee u direct kunt doorklikken naar de bijbehorende boerderijpagina.

Fouten voorbehouden en correcties zijn welkom!

WordPress expert gezocht!

Deze website is gebouwd met WordPress en tot nu toe redelijk gelukt, vinden wij zelf. Maar wij zijn geen professionele websitebouwers en – hoewel inmiddels redelijk gevorderd – geen WordPress experts. We hebben wel ideeën hoe we deze website nog beter, mooier en misschien ook slimmer kunnen maken, maar het ontbreekt ons aan voldoende kennis en ervaring om dat te realiseren.

Daarom zouden wij graag in contact komen met een expert die WordPress tot in de puntjes beheerst en bereid is om – kosteloos – éénmalig of periodiek mee te denken en ons te helpen om het niveau van deze website te verhogen.

Bent u de expert die wij zoeken en wilt u uw vaardigheden aanwenden voor het algemeen nut? Neem dan contact met ons op!