Menu Sluiten

Over ons

Over de boerderijen in de gemeente Aalten is al veel geschreven. Deze informatie is echter veelal verspreid over diverse boeken, (genealogische) websites, pc’s, fotoalbums en (dozen op) zolders. Deze website heeft als doel om de historie van deze boerderijen zoveel mogelijk bij elkaar te brengen en digitaal te ontsluiten voor het publiek.

Deze website is een hobbyproject, zonder commercieel doel, opgezet door Remco Neerhof en ondersteund door André Vrieselaar namens de Oudheidkundige Werkgemeenschap Aalten-Dinxperlo-Wisch.

Het idee voor deze website is trouwens niet origineel, die credits gaan naar onze Winterswijkse buren van www.buurtschap.info. Daar vind je een enorme schat aan informatie over Winterswijkse boerderijen en hun bewoners waardoor het een waardevolle bron is voor genealogen. Dit willen wij ook voor de gemeente Aalten realiseren. Dat is een grote uitdaging en zal nog vele uren / jaren monnikenwerk vergen.

Informatie aanleveren

Heeft u informatie over een boerderij in de gemeente Aalten die wij op deze website mogen publiceren? Klik dan hier!

Locatie 't Neerhof aan de Elshoekweg 6 in Dale

WordPress expert gezocht!

Deze website is gebouwd met WordPress en tot nu toe redelijk gelukt, vinden wij zelf. Maar wij zijn geen professionele websitebouwers en – hoewel inmiddels redelijk gevorderd – geen WordPress experts. We hebben wel ideeën hoe we deze website nog beter, mooier en misschien ook slimmer kunnen maken, maar het ontbreekt ons aan voldoende kennis en ervaring om dat te realiseren.

Daarom zouden wij graag in contact komen met een expert die WordPress tot in de puntjes beheerst en bereid is om – kosteloos – éénmalig of periodiek mee te denken en ons te helpen om het niveau van deze website te verhogen.

Bent u de expert die wij zoeken en wilt u uw vaardigheden aanwenden voor het algemeen nut? Neem dan contact met ons op!